Καλώς ήρθες στην

νέα εποχή του

Mr. & Mrs. Pearl

Aesthetic Dental Studio

Σχετικά με εμάς

Το Mr. & Mrs. Pearl φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2015 την απόλυτη εμπειρία λεύκανσης δοντιών LED στο κέντρο της πολυσύχναστης Γλυφάδας. Από τότε έχοντας εφαρμόσει χιλιάδες θεραπείες λεύκανσης έχει καταφέρει να συνυφαστεί με τον όρο “Οι Ειδικοί στην Λεύκανση Δοντιών” ή αλλιώς “The Teeth Whitening Experts”. Και όχι άδικα αφού η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η μοναδική που δίνει τέλειο αποτέλεσμα προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των δοντιών. Αρκεί να ξαπλώσεις σε μία από τις αναπαυτικές μας πολυθρόνες και να αφεθείς στα χέρια των έμπειρων γιατρών μας που θα αναλάβουν να εφαρμόσουν την θεραπεία που θα επιλέξεις. Σε μισή ή μια ώρα, ανάλογα με την θεραπεία που θα επιλέξουμε μαζί, τα δόντια θα έχουν φτάσει το απόλυτο λευκό που μας επιτρέπει το DNA σου. Απλά, γρήγορα και ξεκούραστα.

Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! Τα δόντια θα αποκτήσουν και πάλι το κατάλευκο φυσικό τους χρώμα.

Το 2018 μετά από τρία χρόνια επιτυχούς πορείας στην λεύκανση δοντιών, χτίζοντας νέες συνεργασίες εντάξαμε στο ιατρείο μας καινοτόμες υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής. Ακολουθώντας πάντα τα πιο υψηλά οδοντιατρικά και τεχνολογικά πρότυπα είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε ό,τι χρειάζονται τα δικά σου δόντια για να δημιουργήσουμε το τέλειο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουνα.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mrandmrspearl needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

instyle
peoplegreece
CAPITAL
gazzetta
askmen
queen
missbloom
madame figaro
tlife