Όψεις ρητίνης

Στις περιπτώσεις όπου μια θεραπεία λεύκανση δεν είναι αρκετή για να μας δώσει το χαμόγελο που επιθυμούμε διότι η επιφάνεια των δοντιών μας φέρει ρωγμές, δυσχρωμίες, κηλίδες ή άλλες ανωμαλίες που χαλάνε την γενικότερη αισθητική του χαμόγελού μας, δίνουμε λύση προτείνοντας την τοποθέτηση όψεων νανοϋβριδικής ρητίνης ή αλλιώς bonding.

Η διαδικασία γίνεται με ελάχιστη έως μηδενική αφαίρεση οδοντικής ουσίας ανάλογα πάντοτε με το εκάστοτε περιστατικό. Είναι η απόλυτη αναβάθμιση του χαμόγελου μας και μπορεί να διορθώσει το χρώμα, το σχήμα, το μέγεθος, την όψη ή/και την ευθυγράμμιση των δοντιών ακολουθώντας κανόνες αισθητικής οδοντικής αναλογίας (χρυσή αναλογία) για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Στα θετικά χαρακτηριστικά των όψεων ρητίνης συγκαταλέγονται:

  • Η αναβάθμιση του χαμόγελου σε μία συνεδρία
  • Το χαμηλό κόστος
  • Η δυνατότητα επιδιόρθωσης ή ανακατασκευής
  • Δεν απαιτείται τρόχισμα των δοντιών
  • Επίτευξη του επιθυμητού χρωματικού αποτελέσματος

Πριν από την κατασκευή των όψεων ρητίνης αναγκαία θεωρείται η τέλεση του καθαρισμού των δοντιών ο οποίος γίνεται δωρεάν στο ιατρείο μας.

Το χτίσιμο των όψεων ρητίνης είναι ουσιαστικά μια τεχνική μικρογλυπτικής η οποία μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί ώστε να δώσουμε το τελικό αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς.

Η όλη διαδικασία γίνεται σε ένα ραντεβού εκτός εξαιρέσεων που μπορεί να χρειαστεί και δεύτερο ραντεβού.

Οι  όψεις ρητίνης για να έχουν την μέγιστη αντοχή στον χρόνο και να μην αλλοιώνεται το χρώμα τους πρέπει να συντηρούνται ετησίως. Η συντήρηση γίνεται στο ιατρείο σε ένα σύντομο ραντεβού με την επάλειψη ειδικού υγρού και την στίλβωση τους με ειδικά μέσα. Εάν τηρούμε την ετήσια συντήρηση και προσέχουμε την στοματική μας υγιεινή, οι όψεις μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και 10 χρόνια χωρίς αλλοιώσεις.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Shape
Huffington Post Greece
Missbloom new
Fitgirls
Yupiii
instyle
CAPITAL
gazzetta
askmen
queen