Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η αισθητική οδοντιατρική.
Πετυχαίνουμε τέλειο φυσικό αποτέλεσμα με πολύ μεγάλη διάρκεια.

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν φλοίδες πορσελάνης οι οποίες συγκολλώνται με ρητινώδη κονία στα επιθυμητά δόντια μεταβάλλοντας το χρώμα, το σχήμα, το μέγεθος και την ευθυγράμμιση αυτών δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή όψεων πορσελάνης είναι η ύπαρξη 50% υγιούς αδαμάντινης (σμάλτο) ως υπόστρωμα τους, κάτι το οποίο θα το κρίνει ο γιατρός μας.

Για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης όψεων πορσελάνης χρειαζόμαστε τρία ραντεβού.

Το πρώτο ραντεβού είναι το συμβουλευτικό όπου θα συζητήσουμε τις προσδοκίες σου όσον αφορά το σχήμα και το χρώμα των όψεων και θα σου παρουσιάσουμε την διαδικασία που θα επακολουθήσει.

Στο δεύτερο ραντεβού θα προετοιμάσουμε τα δόντια που θα δεχθούν τις όψεις, θα τα αποτυπώσουμε με ψηφιακό scanner και θα στείλουμε το αποτύπωμα ψηφιακά στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο που θα παρασκευαστούν με τεχνική 3D εκτύπωσης.

Στο τρίτο και τελικό ραντεβού θα γίνει η δοκιμή και τελική συγκόλληση των όψεων που θα σου χαρίσουν το νέο σου χαμόγελο.

Οι όψεις πορσελάνης εφόσον δεν καταπονούνται πέραν του φυσιολογικού μπορούν να διατηρηθούν αμετάβλητες έως και 15-20 χρόνια.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Shape
Huffington Post Greece
Missbloom new
Fitgirls
Yupiii
instyle
CAPITAL
gazzetta
askmen
queen