Είμαστε οι Mr. & Mrs. Pearl και προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής στοχεύοντας στο χαμόγελο που ονειρεύεσαι!

Λεύκανση δοντιών

Πλέον με τη λεύκανση δοντιών μπορείς να αποκτήσεις τα λευκά μαργαριταρένια δόντια που πάντα ονειρευόσουν. Μέσα σε μόλις 30 λεπτά, χαλαρώνοντας σε μία από τις αναπαυτικές μας πολυθρόνες και ακούγοντας ατμοσφαιρική μουσική κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα.

Η μέθοδος λεύκανσης Mr. & Mrs. Pearl, όντας απόλυτα εναρμονισμένη με την ευρωπαϊκή οδηγία για την υγεία του καταναλωτή, χρησιμοποιεί gel με περιεκτικότητα 6% (Η2Ο2) και λάμπα ενεργοποίησης τεχνολογίας LED ψυχρού φωτισμού. Αυτό την καθιστά 100% ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα και 100% ανώδυνη. Παράλληλα δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα που μπορούν να φτάσουν τα δόντια σου.

Οι θεραπείες μας γίνονται σε μία μόνο συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Η μοναδική φόρμουλα του gel, μας επιτρέπει να απαλλάξουμε ουσιαστικά το ανώτερο στρώμα των δοντιών από τις χρωστικές (από ροφήματα, τροφές, και το κάπνισμα) που έχουν προσροφήσει τα δόντια μας στην πάροδο του χρόνου. Η ήπια αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική σύνθεση του, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις λευκότερα δόντια μέσα σε μια μόλις εφαρμογή χωρίς να επηρεαστεί ο σμάλτος (αδαμαντίνη) ή να προκληθεί η οποιαδήποτε φθορά στο μέλλον.

Ο μοναδικός αλλά απαραίτητος περιορισμός που θα έχεις είναι η αποφυγή κατανάλωσης χρωστικών ουσιών για την επόμενη μία ώρα. Μετά μπορείς να επιστρέψεις και πάλι στις καθημερινές σου συνήθειες. Το αποτέλεσμα της λεύκανσης όμως αξίζει αυτή τη μικρή θυσία!

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σου και άφησε τα υπόλοιπα στα χέρια των ειδικών!

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ MR. & MRS. PEARL

royal

ROYAL

Διάρκεια 60 λεπτά
Τιμή €198
Αποτέλεσμα ως και 12 τόνους
Διάρκεια αποτελέσματος 12 μήνες
expresscelebrity

EXPRESS ROYAL

Διάρκεια 30 λεπτά
Τιμή €78
Αποτέλεσμα ως και 6 τόνους
Διάρκεια αποτελέσματος 3 μήνες

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Shape
Huffington Post Greece
Missbloom new
Fitgirls
Yupiii
instyle
CAPITAL
gazzetta
askmen
queen