Αόρατη Ορθοδοντική

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε την διευθέτηση της θέσης των δοντιών με την χρήση λεπτών διάφανων ναρθήκων (μασελάκια) τα οποία κατασκευάζονται με την χρήση ειδικού λογισμικού και τοποθετούνται διαδοχικά μετατοπίζοντας σταδιακά τα δόντια στην επιθυμητή θέση. Αποτελούν εναλλακτική λύση αντί για τα κλασσικά σιδεράκια και ενδείκνυται τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Σας προσφέρουμε έναν δωρεάν κλινικό έλεγχο στον οποίο θα σας ενημερώσει η γιατρός μας σχετικά με τον χρόνο και το κόστος της θεραπείας η οποία θα είναι απόλυτα εξατομικευμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες. Μετά τον κλινικό έλεγχο εάν επιλέξετε την θεραπεία με αόρατους ναρθηκες θα ληφθούν ψηφιακά αποτυπώματα και φωτογραφίες τα οποία θα σταλούν στο ειδικό ορθοδοντικό εργαστήριο το οποίο και θα κατασκευάσει το σετ των ναρθήκων.

Το αποτέλεσμα σας παρουσιάζεται σε τρισδιάστατη απεικόνιση με ειδικό λογισμικό και σας παραδίδεται το σετ των ναρθήκων που θα τοποθετείται διαδοχικά συνήθως ανά δυο εβδομάδες για να πετύχετε το τελικό αποτέλεσμα.

Κάθε ένας νάρθηκας που εφαρμόζεται μετακινεί ελάχιστα τα δόντια προς την επιθυμητή κατεύθυνση μέχρι και τον τελευταίο που θα δώσει το χαμόγελο που επιθυμούμε. Μετά το πέρας της θεραπείας τοποθετείται ορθοδοντικό σύρμα συγκράτησης για την διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mrandmrspearl needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

instyle
peoplegreece
CAPITAL
gazzetta
askmen
queen
missbloom
madame figaro
tlife